Ries Meertens - Coaching Creative Companies

Coaching Creative Companies gaat door!

Coaching Creative Companies gaat door!

Eind vorig jaar kondigde Ries Meertens aan dat hij ging stoppen met Coaching Creative Companies, omdat hij aan boord stapte als Managing Partner bij architectenbureau Kraaijvanger in Rotterdam.

Het leek er op dat Coaching Creative Companies aan een lange winterslaap was begonnen, maar met mijn aantreden als de nieuwe adviseur, coach en trainer komt daar binnenkort verandering in!

Vanaf eind september/begin oktober 2015 ben ik er helemaal klaar voor om de draad van Coaching Creative Companies op te pakken en al mijn energie te steken in het adviseren, coachen en trainen van ondernemers en zelfstandige professionals binnen de creatieve sector.

Ries en ik hebben qua achtergrond en ervaring heel veel gemeen: we hebben allebei langdurige ervaring binnen de creatieve industrie; we hebben allebei een groot netwerk; allebei waren we ex-managing partner van een bureau; en allebei zijn we al jaren actief op het scheidvlak van creativiteit en business. Daardoor ben ik prima in staat het werk van Ries binnen Coaching Creative Companies voort te zetten en – hopelijk – verder uit te breiden 

Ries heeft de zorg voor de vitaliteit en verder ontwikkeling zijn geesteskind Coaching Creative Companies aan mij overgedragen. Ik kijk er erg naar uit om het succes van de afgelopen jaren te bestendigen en verder uit te bouwen.

Ries, bedankt voor het neerzetten van een mooie formule; ik ga er met veel plezier mee aan de slag!

 

Peter Boelsma, adviseur, coach en trainer Coaching Creative Companies 

ries meertens