Koffie?

Met een kop koffie bespreken we jouw vraag en bekijken we hoe deze aan te pakken. Laat hieronder svp je naam en contactgegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!

Dank je wel! Je bericht is ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het nogmaals.

Adres

Burgemeester Colijnstraat 229
2771 GN Boskoop

ries@coachingcreativecompanies.nl
06 53 12 87 17

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een kennismakingsafspraak

Testimonials

(deze en andere aanbevelingen vind je op LinkedIn)

Ik merk nu dat ik al veel sneller véél meer heb bereikt mét behulp van coaching van Ries, dan wanneer ik het zonder coaching had moeten doen. Ries, ik ben je super dankbaar, en ik geloof nu al dat ik mijn grote doel een paar jaar eerder kan halen door jouw hulp.
Sophie
Ries coachte mij oa. bij het zetten van de stap tot directeur en maken van mijn persoonlijk leiderschapsplan. De gesprekken zijn open en met humor. Hij hanteert een gestructureerde aanpak en is to the point. Maar misschien wel het belangrijkste: Ries schept vertrouwen en helpt je verder, op persoonlijk vlak, met je bedrijfsplan, op strategisch vlak... Echt een topper!
Nathalie
“Al een aantal jaar helpt Ries ons met het uitzetten van onze bedrijfsstrategie en het coachen van verschillende mensen in ons team. Hij is charmant en inspirerend, maar ook recht door zee en duidelijk als dat nodig is.”
Emile
Ries begrijpt architecten en hij weet hoe de creatieve wereld in elkaar zit, waardoor je snel tot de kern komt. Geen ellenlange sessies, maar focus, grip en een concreet plan waarmee ik aan de slag kan.
Milou
Bij Ries voel je je thuis en dat is belangrijk als je met een coachingtraject begint. Zijn brede achtergrond bij creatieve bureaus hielp ons enorm omdat hij uit die kennis en ervaring kan putten. Wij kregen hiermee ‘hands-on’ tools mee die we direct in konden zetten.
Reinder
Ries is een kalme, ervaren bedrijfscoach die met een vleugje humor de vinger op de zere plek durft te leggen. Als ontwerper had ik altijd minder zin in de financiële kant van het verhaal, maar Ries heeft me overtuigd dat ik ook dit beter onder de knie moest krijgen. Dank Ries!
Annelies
His enthusiasm and passion for Ries's subject of design entrepreneurship were contagious. The discussions in class, Ries' feedback combined with his experience from 'the real world' ensured that the theory learned was directly related to practice.
Frido
“Ries snapt wat ontwerpers nodig hebben om betere ondernemers te worden. In een paar korte, effectieve sessies hielp hij mij met precies de dingen die ik op dat moment nodig had. Grote vragen maakt hij klein en behapbaar. Hij zit boordevol praktische tips en weet die ook op het juiste moment te brengen. ”
Piet
Ries is een zeer betrouwbare gesprekspartner. Ik voelde me telkens gehoord en op mijn gemak. Met hem heb ik alle zaken kunnen aanpakken waar ik als ontwerper tegen aanloop. Ries heeft enorm veel kennis en weet dit zeer behapbaar te maken.
Camiel
“Het lukte Ries om teams zelfsturend te maken en een organisatie op te zetten die constant blijft leren. Op het snijvlak van HR, PR, Marketing en commercie legt hij waardevolle kruisverbanden waarmee de organisatie verder wordt geholpen.”
Vincent
Training gevolgd bij Ries: " Grip op ondernemen". Veel stof tot nadenken. Vlot en met veel focus gebracht! Je heb direct handvatten waarmee je aan de slag kunt en wat echt veel inzichten geeft. Aanrader!
Enith
“Ries’ professionalism and knowledge makes him an expert in personal and business development. I am confident that his insightful and informative feedback will be useful to others, who like me, are looking to progress in their careers.”
Costanza

Ik werk met en voor

Architecten
Grafisch Ontwerpers
Stedenbouwkundigen
Social Designers
Industrieel Ontwerpers
Service Designers
Design Thinkers
Communicatiebureaus
Webdesigners
Interieurarchitecten
Landschapsarchitecten
Tekstschrijvers
Game Designers
Digital Agencies
Ingenieursbureaus

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een kennismakingsafspraak