Koffie?

Met een kop koffie bespreken we jouw vraag en bekijken we hoe deze aan te pakken. Laat hieronder svp je naam en contactgegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!

Dank je wel! Je bericht is ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het nogmaals.

Adres

Burgemeester Colijnstraat 229
2771 GN Boskoop

ries@coachingcreativecompanies.nl
06 53 12 87 17

Vanaf 13 september 2024: Training Grip op Leiderschap (BNA & BNO)

February 12, 2024

Leiding geven kun je leren!

Hoe kun je je medewerkers goed aansturen, motiveren en zorgen dat de kwaliteit van projecten op niveau blijft? Zonder dat je overal bovenop moet zitten. En zo, dat er ruimte overblijft om aan doelen en de toekomst van je bedrijf te werken?

Het antwoord ligt in jouw manier van leidinggeven. Hierover heb je tijdens je opleiding wellicht niet veel meegekregen. Gelukkig kun je leiderschap leren. Deze training geeft je inzicht in de geheimen van goed leiderschap. Tijdens de training bouw je aan je eigen leiderschapsplan waarmee je richting geeft aan je werk en jouw organisatie.

In vier dagdelen leer je stap voor stap hoe je meer grip krijgt op leiderschap. Met theorie en praktijkvoorbeelden van een ervaren creatieve ondernemer en ondernemerscoach en door te delen met anderen.  

Leerdoelen

Direct toepasbare handvatten voor effectief leiderschap

Deelnemers

De training is bedoeld voor leidinggevenden zoals bureaupartners, -managers en associates van architecten- en ontwerpbureaus. Er nemen maximaal 8 personen deel, zodat er veel ruimte is voor diepgang, uitwisseling en optimale aandacht voor iedere deelnemer.

Programma

15 september: De Juiste Focus

29 september: ken jezelf, zie de ander

13 oktober: Structuur, organisatie en samenwerken

10 november: Jouw leiderschapsplan

Voorafgaand aan iedere module krijg je een aantal huiswerkvragen ter voorbereiding waar je steeds een á twee uur mee bezig bent. Reken voor de laatste module twee tot vier uur voorbereiding.

Docent

Deze training verzorgd door Ries Meertens (Coaching Creative Companies).

Ries coacht architecten en ontwerpers op het gebied van leiderschap en ondernemerschap, het oplossen van lastige knelpunten, de professionalisering van hun bedrijfsvoering en het waarmaken van dromen en ambities.

Ries zet hiervoor de ruim 25 jaar ervaring in die hij heeft opgedaan als oprichter en mede-eigenaar van diverse grote bureaus en als ondernemerscoach.

Ries was oprichter en achttien jaar eigenaar van ontwerpbureau MMID in Delft en vier jaar managing partner bij Kraaijvanger Architects. Behalve coach is hij trainer en hij geeft les in ondernemerschap aan de TU Delft en de Rotterdamse Academie voor Bouwkunst.

Kosten

€725 BNO- en BNA-leden (€899 niet-leden)

Meer info & inschrijven

Via de site van BNO

Via de site van BNA

Wil je meer lezen over leiderschap?

Ik schreef eerder een reeks van zeven blogs over leiderschap, je vindt ze hier:

Vragen?

Voor overleg over de training of vragen leiderschap kun je contact met mij opnemen (ries@coachingcreativecompanies.nl).

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een kennismakingsafspraak